Hoe werkt Pit Film?

 

1. Ideeën

De kern van jouw verhaal, product of bedrijf is het startpunt van elke productie. Om tot die kern te komen, willen wij je eerst leren kennen. Na ons bezoek en een goed gesprek komen wij met twee ideeën voor jouw film, voorzien van bijbehorende offertes. Zo’n intake met eerste ideeënschets zijn altijd gratis!

2. Script

Jij kiest het beste idee. Vervolgens vragen wij je nog verder het hemd van ’t lijf en werken dit idee uit tot een uitvoerbaar script. In dit script beschrijven we de boodschap, sfeer en verhaallijn van de film.

3. Opnames

Script oké? Dan plannen we de draaidag(en) in. Pit Film regelt crew, cast en apparatuur, en zorgt dat alles op de juiste tijd op de juiste plek is. We vertellen welke ‘overlast’ we gaan veroorzaken, en wat en wie wij voor de opnames van je nodig hebben. Je praat altijd met dezelfde producent – dat is degene die ook aanwezig is tijdens de draaidag(en).

4. Montage

Als de opnames zijn gemaakt, volgt het cruciale knip- en plakwerk: de montage. Na onze eerste versie plannen we twee correctierondes met je in: één uitgebreide, en één kleine voor de laatste puntjes op de i. Alle aanpassingen doorgevoerd? Dan gaat de film ‘op slot’ voor kleurcorrectie, afmixen van het geluid en de definitieve voice-over.

5. Klaar

Dan is de film klaar voor je – nieuwe – klanten!
Pit Film levert de film aan zoals jij wenst: op schijf, op stick, via WeTransfer of anderszins.

Meer weten over onze werkwijze of eens kennismaken?
Bel 010-8423953 of mail ons op info@pitfilm.com

Op alle overeenkomsten die wij sluiten zijn de algemene voorwaarden van Pit Film van toepassing. 

Partners & opdrachtgevers